October 22, 2020

Acda en de Munnik komen met nieuwe cd én voorstelling

Liefhebbers van Acda en De Munnik (en dat zijn wij!) hebben een fijne week voor de boeg! Niet alleen komt vrijdag 23 maart a.s. na bijna 2,5 jaar de nieuwe cd  ‘t Heerst uit, ook gaat de gelijknamige cabaretvoorstelling een paar dagen later in première  in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Voor de opname van de cd gingen Thomas Acda en Paul de Munnik in april 2011 met band én producer JB Meijers, naar Memphis, waar ze in de legendarische Sun studio’s geïnspireerd werden door alle beroemdheden die hen daar ooit voorgingen. Elvis Presley, Johnny Cash en Jerry Lee Lewis namen er hun platen op. En nu dus Acda en De Munnik. Het resultaat is niet alleen een prachtige cd, maar ook een indrukwekkende theatervoorstelling die in het teken staat van hun Amerikaans avontuur.

Radio 2 heeft de cd omarmd. De hele week kun je het album exclusief beluisteren op de radiozender én op de website van Radio 2. Bovendien zijn Thomas en Paul vandaag tafelgasten aan de Tafel voor 2 en treden ze aanstaande vrijdag op in de Roodshow.

Met de theatervoorstelling gaan Acda en De Munnik nog even door. Je kunt ze dit seizoen nog in veel theaters zien, al is het grotendeels al uitverkocht. Maar niet getreurd, ook volgend seizoen touren Acda en De Munnik met ‘t Heerst. Hou de websites www.acdaendemunnik.nl of www.facebook.com/acdaendemunnik in de gaten voor het tourschema! En natuurlijk komen we binnenkort met een recensie van de voorstelling en de cd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *