October 30, 2020

Boekentip: Het complete Lenormand handboek – Sylvia de Laet

Lenormand kaarten zijn wereldwijd de meest populaire waarzegkaarten. De Franse helderziende Mademoiselle Lenormand heeft de Lenormand kaarten ontwikkeld en geeft dankzij haar eenvoudige en gedetailleerde methode middels de 36 Lenormand kaarten een helder inzicht en informatie om je leven te verbeteren en vereenvoudigen. In Het complete Lenormand handboek gaat het over alle belangrijke levensvragen: je relatie, je werk, je financiën, je gezondheid enzovoort. Geheimen worden ontsluierd, een nieuwe wereld openbaart zich. Stap voor stap wordt de methode van het kaartleggen uitgelegd en is daardoor geschikt voor beginners en gevorderden.

Uniek in dit boek is het ‘werken met tijd’ en het ‘contact met overledenen’.

Over de auteur

Sylvia de Laet is professioneel paragnoste. Ze legt al meer dan 20 jaar de Lenormand-kaarten. In 2009 was ze de winnaar van het tv programma ‘Het zesde zintuig’. In 2011 werd ze in ‘Het zesde zintuig’ uitgeroepen tot één van de beste paragnosten ter wereld. Sylvia woont in Vlaanderen en houdt zich vooral bezig met: toekomst voorspellen, geven van cursussen op paranormaal gebied, relatietherapie, progressietherapie, uitpendelen van gezondheidsproblemen, opsporen van problemen bij kinderen aangaande leerstoornissen, trauma’s enzovoort.

Recensie (door Hilda van de Donk)

Met een brede kennis van, en interesse in, de Lenormand-kaarten ben ik begonnen aan dit boek.

Naast de andere boeken die ik ken over de Lenormand-kaarten is dit boek geheel anders van opzet. Iedere kaart wordt afzonderlijk duidelijk besproken met daarbij een aantal sterke trefwoorden. Anders dan in de ‘gewone’ handboeken over de Lenormand-kaarten geeft Sylvia de Laet in dit boek een breed overzicht van de inzichten die je krijgt wanneer combinaties van kaarten worden gelegd in een legging. Met behulp van veel voorbeelden van leggingen wordt de lerende lezer meegenomen op een magische weg langs de 36 Lenormand-kaarten.

Vooral het fenomeen ‘werken met tijd’ sprak mij erg aan. Uit Lenormand-kaarten kan veel inzicht worden verkregen, echter is het vaak lastig te bepalen over welke tijdsspanne de kaarten ‘spreken’.

Na het lezen, of eigenlijk het eigen maken, van dit handboek is de tijdsspanne duidelijk en werkbaar geworden voor mij, zoals dat ook voor veel andere lezers zal zijn.

Het ‘contact met overledenen’ zoals dit beschreven wordt in het handboek is enorm interessant en daagt je uit het zelf te leren en ermee te gaan werken. Soms wat huiverig voor het ‘antwoord’ op je vraag aan de overledene, blijkt toch dat de kaarten helder tegen je ‘spreken’ met een waardevolle boodschap.

Het complete Lenormand handboek is een boek waarvan ik vind dat iedereen die geïnteresseerd is in de Lenormand-kaarten en haar boodschappen het in de kast moet hebben staan.

Standaard Uitgeverij/256 pag./ISBN9789002252211/€19,95
Direct bestellen? Klik hier!