October 30, 2020

Kookboeken7daagse dag 4: Jamie Oliver in 15 minuten

De opvolger van Jamie in 30 minuten: een heerlijk gerecht in slechts een kwartier op tafel!

We willen elke dag vers en gezond eten, maar hebben weinig tijd. Dat verklaart het enorme succes van Jamie in 30 minuten: in een half uur drie gangen op tafel. Met dit nieuwe boek gaat Jamie verder terug naar de essentie van snel en efficiënt koken, zonder smaak en diversiteit uit het oog te verliezen: één heerlijk hoofdgerecht in slechts een kwartier bereid.

Jamie in 15 minuten bevat meer dan zestig recepten met steeds één doel: met minimale tijdsinspanning maximale smaak. De gerechten zijn superlekker, gevarieerd en met seizoensproducten bereid. Jamie’s recepten staan garant voor kwaliteit en eenvoud. Natuurlijk met de bekende Jamie-twist!

Recensie
Jamie Oliver mag natuurlijk niet ontbreken in de lijst van favoriete kookboeken. Eigenlijk zijn al zijn kookboeken even leuk, maar we kiezen voor de laatste. Wie wil er nu niet een gezonde maaltijd op tafel zetten in een kwartiertje ?! De boeken van Jamie zijn eigenlijk papieren versies van zijn kookprogramma’s; een beetje chaotisch en veel privémomentjes. Eerlijk is eerlijk: in de praktijk was ik wel wat langer bezig met een recept dan de beloofde 15 minuten, maar op zich zijn alle gerechten goed en snel te maken. Zelfs voor een keukenkreukel zoals ik!