October 30, 2020

Kookboeken7daagse dag 6: Het vintage tea party boek – Angel Adoree

Angel Adoree nodigt je van harte uit om samen met haar de fantasievolle weg in te slaan die leidt naar het creëren van jouw eigen perfecte vintage tea party. Dit boek combineert op betoverende wijze de trends ‘tea party’ en ‘vintage’  met recepten voor stijlvolle traktaties én vele tips voor een vintage lifestyle om ook haar, make-up, decoraties, muziek, dans en kleding volledig in stijl te brengen.

Verwacht: glamour, rozen, konijntjes, sjaaltjes, mooie vrouwen, theepotten, raven, gezelschapspellen, taartschalen, tips voor haar en make-up, en, niet te vergeten, gigantische hoeveelheden betoverende tea-partygerechtjes die geschikt zijn voor een koningin en heel gemakkelijk te maken. Het boek is verdeeld in de hoofdstukken Brunch, Middag, Avond en Styling. Bepaal wanneer je je tea party wilt houden, kies je recepten en maak met alle tips en ideeën een volledige vintage sensatie van je tea party. Eet, drink, lach, bemin en bewaar de herinnering voor eeuwig.

Over de auteur
Angel Adoree is de charismatische jongedame achter de succesvolle Londense patisserie en theezaak The Vintage Patisserie. Ze is onder meer bekend van haar innemende optreden in het BBC-programma Dragon’s Den.

Recensie
Ik moet toegeven: ik heb nog geen recept uit dit boek geprobeerd. Dat hoeft ook niet. Vintage Tea Party is al een aanwinst puur om de fantastische vormgeving! Een echte aanrader voor de vintage-liefhebber en terecht genomineerd voor het ‘Kookboek van het jaar 2012’!