October 30, 2020

Lichtpunt: Rowena Baierl

Een paar maanden geleden, toen ik even niet meer wist hoe of wat, kwam ik bij toeval terecht op het Instagram-account van Rowena Baierl. Ja, zij van Utopia en het blijkt ook van Temptation Island, maar daar gaan we het nu niet over hebben. Want die Rowena…die heeft mij met filmpjes van nog geen minuut op de rit gekregen.

Ik klikte wat gedachteloos door haar feed en werd geraakt door haar korte motivatie-filmpjes (“Yo..hier ben ik weer!”) waarin ze in niet mis te verstane bewoordingen (‘Bitch, waar zit die knop?”) met je neus op de feiten drukt. Of het nu gaat om vrienden die je beter kwijt dan rijk bent of dat je in eerste instantie altijd voor jezelf moet kiezen (“Leef je leven en volg je hart”), Rowena weet precies de vinger op de zere plek te leggen.

Rowena heeft zelf een lange weg afgelegd om te zijn waar ze nu is en is een lichtend voorbeeld voor een ieder die zichzelf wil verbeteren. Zelfs in de moeilijkste momenten ziet zij een leerpuntje en als je haar volgt weet je dat dit geen loze woorden zijn, maar dat het echt mogelijk is om het zwart in wit om te buigen.

Wie is Rowena Baierl?

Je kunt Rowena kennen van Utopia en Temptation Island. Ze is rapper (In je punani, Bitch!) en tenniscoach en stond ooit in de Playboy. Rowena is NLP coach en heeft sinds 1 september haar eigen coachingpraktijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *